ECO-huis Robur

FOG voorzag het huisje van de VZW Robur op den eik van gevelbekleding en alle organische afwerking van het interieur.

Het gebruikte hout komt voornamelijk van de site zelf, de gerooide grove dennen werden in planken gezaagd en ter plaatse verwerkt. De natuurlijke vormen van het ruw hout inspireerden een groot deel van de interne en externe vormgeving.

"Het Robur huisje is een oase van rust midden in de ongerepte natuur. Dit knusse toevluchtsoord, gebouwd met natuurlijke materialen, omarmt de pracht van zijn omgeving.

Het huisje ademt de warmte van hout, met elk detail doordacht ontworpen om harmonie te vinden met de omringende natuur. Grote ramen bieden weelderige uitzichten op beboste heuvels en kabbelende beekjes, terwijl het houten interieur een gevoel van gezelligheid en geborgenheid creëert."

ECO-huis Robur
Bekijk alle realisaties
Made with ❤ by TIME OFF PROJECTS